WordPerfect Office 2021 Pro Single User License ML (Corel Corporation)

LCWP2021PRML1
В наявності
Безкоштовна доставка
22514 грн з ПДВ
0 відгуків

Corel WordPerfect Office Professional Edition – це потужний, функціональний і простий у використанні набір офісних інструментів може розглядатися як гідна альтернатива популярному пакету Microsoft Office.

Переваги, через які варто купити WordPerfect Office Professional:

Corel WordPerfect Office – Professional Edition пропонує корпоративним та досвідченим користувачам необхідні при роботі в офісі ефективність, продуктивність та сумісність. Створюйте ефектні документи, електронні таблиці, презентації та багато іншого. У пакеті забезпечено неперевершену сумісність завдяки підтримці більше 60 типів файлів, включаючи PDF та новітні формати Microsoft Office. З новим офісним програмним забезпеченням та засобами для спільної роботи, включаючи вбудовані інструменти для роботи з PDF, робота виконується швидше та краще. Дізнайтеся, яким має бути професійний пакет офісних програм.

  • Універсальний пакет спеціалізованого ПЗ
  • Сумісність із Microsoft Office
  • Вбудовані інструменти для створення та редагування PDF-файлів
  • Система управління базами даних Paradox
  • eBook Publisher та безпечне ПЗ для пропалювання дисків

Основні можливості

  • Формуляр PDF (PDF Form)

Ви просили – ми зробили! Ця функція дозволяє створювати заповнені форми для збирання інформації в інтерактивному режимі. Ви можете легко додавати в формуляр ряд елементів управління, включаючи поля для тексту, прапорці, списки, що розкриваються, і багато іншого. Внести зміни у зовнішній вигляд таких компонентів формуляру, як шрифт, стиль та колір, також легко.

  • WordPerfect eBook Publisher

Крім підтримки MOBI, WordPerfect eBook Publisher тепер підтримує формат EPUB. Тепер до списку сумісних електронних рідерів входять Kobo, Nook та Sony Reader. Більш того, тепер WordPerfect eBook Publisher пропонує відносне масштабування шрифту та графіки, а також автоматичне перетворення звичайних виносок у кінцеві.

  • Macro Manager (Диспетчер макросів)

Тепер ваші макроси готові до роботи на першу вимогу. У цьому новому діалоговому вікні зібрані всі макроси WordPerfect. Можна переглядати властивості кожного макросу, додавати описи, а також запускати та редагувати макроси.

  • Roxio Secure Burn

Захистіть ваші архівовані дані. Це потужне програмне забезпечення для запису дисків CD/DVD/Blu-ray™ зашифрує та захистить паролем ваш контент, тому конфіденційна інформація залишиться засекреченою, навіть якщо вона втрачена або вкрадена. Вам потрібно просто перетягнути файли та папки на робочий стіл.

  • Mail Merge Expert (Майстер злиття пошти)

Майстер злиття пошти допоможе вам автоматизувати створення конвертів та етикеток. Ця програма дозволяє легко зв'язати джерело даних, наприклад адресну книгу, з документами, включаючи листи, етикетки і конверти. Програма пропонує покрокові вказівки, які допоможуть організувати розсилку поштових повідомлень.

  • Publish to HTML (Публікація в HTML)

Ця опція дозволяє публікувати матеріали у широкому спектрі стандартів HTML, включаючи HTML5. Публікація HTML пропонує такі можливості, як відносне масштабування шрифту, а також можливість публікації виносок.

  • Клавішне меню

Ви коли-небудь важко згадати, де розташовані потрібні налаштування? Можливо, мріяли, щоб миша була не потрібна при виборі команди? Нове клавішне меню забезпечить швидкий доступ до налаштувань та команд. Просто введіть кілька літер із назви потрібної функції, і WordPerfect надасть кілька варіантів, що збігаються.

  • Сумісність із Microsoft Office

Можна відкривати, редагувати та зберігати файли Microsoft Word, Microsoft Excel та Microsoft PowerPoint, у тому числі новітні версії OOXML (.docx, .xlsx, .pptx).

  • Підтримка форматів файлів

WordPerfect Office славиться неперевершеною сумісністю – пакет дозволяє працювати з найширшим діапазоном форматів. Завдяки підтримці більше 60 форматів файлів можна легко відкривати і редагувати файли, а також обмінюватися ними.

  • Підтримка Microsoft SharePoint

Програмне забезпечення SharePoint, повністю інтегроване з WordPerfect Office, полегшує взаємодію з контентом, процесами та бізнес-даними. Діліться знаннями, знаходьте інформацію та впевнено співпрацюйте з колегами як усередині організації, так і за її межами.

  • Open Document Format (ODF)

Відкривайте та редагуйте файли на основі XML формату ODF, який використовується для електронних таблиць, діаграм, презентацій та текстових документів.

  • Імпорт PDF

Відкривайте PDF-файли прямо в WordPerfect для повторного використання тексту та графіки. Також можна імпортувати лише PDF-файл, а потім перетворити символи на текст, який можна повністю редагувати.

  • Експорт PDF

Інтегровані на рівні всіх програм пакета опції публікації PDF-файлів дозволяють легко обмінюватися документами, графіками та презентаціями. Крім того, можна змінювати розмір і роздільну здатність PDF-файлів відповідно до вимог платформ призначення, таких як Інтернет, електронна пошта та друк.

  • Архівуваня та захист PDF

Наш офісний пакет підтримує захист файлів PDF паролем, що дозволяє обмежити коло осіб, які можуть переглядати, копіювати, роздруковувати та редагувати ваші PDF-файли. Крім іншого, WordPerfect Office підтримує PDF/A — формат, що широко використовується для архівування документів.

  • Reveal Codes (Показ кодів)

Показ кодів - це класична функція, що стала вже звичною і вподобана користувачам WordPerfect. Вона дозволяє повноцінно керувати всіма аспектами форматування документа. Чи ви створюєте документ з нуля або копіюєте та вставляєте текст із різних джерел, функція показу кодів значно полегшує форматування. Для додаткового налаштування документа можна просто клацнути двічі будь-який код у вікні показу кодів та внести поглиблені зміни до параметрів та стилів документа.

  • Make It Fit (Розміщення контенту на заданій кількості сторінок)

Іноді слів занадто багато для того, щоб умістити їх у обмеженому просторі. Функція Make It Fit дозволяє вибрати текстовий блок та миттєво змінити його розмір так, щоб текст помістився на заданій кількості сторінок із мінімальними змінами форматування. Не витрачайте час марно, налаштовуючи поля та шрифти або видаляючи текст. Використовуючи функцію розміщення контенту на заданій кількості сторінок, можна досягти потрібного виду документа однією простою дією.

  • Підтримка кількох моніторів

Підніміть продуктивність роботи на якісно новий рівень за допомогою кількох моніторів — тепер можна працювати з кількома документами одночасно.

  • Система управління базами даних Paradox

Ця реляційна, плоска база даних дозволяє зберігати та витягувати інформацію різними способами. Наше універсальне рішення для бази даних зберігає інформацію в таблицях, що підтримують пошукову функцію. Це полегшує завдання відстеження, систематизації та збору даних.

  • Попередній перегляд файлів у Windows Explorer та Microsoft Outlook

Потрібно переглянути файл WordPerfect, перш ніж відкрити його? Просто виділіть файл у Windows Explorer або Microsoft Outlook і виберіть потрібну команду з широкого набору варіантів, доступних правою кнопкою миші. Ці команди дозволяють виділяти та копіювати текст, переглядати та роздруковувати документ прямо з вікна попереднього перегляду – і все це без необхідності відкривати документ.

  • Навчальні відеоролики BrainStorm

Чи потрібна додаткова допомога в освоєнні WordPerfect Office? Немає проблем! Безкоштовні навчальні відеоролики BrainStorm дозволяють початківцям швидко приступити до роботи. Вони також містять корисні рекомендації, які знадобляться навіть досвідченим користувачам. Освойте WordPerfect Office досконало за допомогою BrainStorm.

  • PerfectExpert

Це покрокове керівництво містить безліч шаблонів проектів та корисні поради, які допоможуть вам швидко розпочати роботу. Під час роботи з проектами PerfectExpert панель PerfectExpert динамічно оновлюється. Вона пропонує рекомендації та інструкції щодо виконання поточного завдання.

  • Робочий простір пакету офісних програм, що настроюється.

WordPerfect Office дозволяє легко настроювати параметри відповідно до ваших уподобань. Можна індивідуально налаштувати меню, поєднання клавіш та панелі інструментів, а також вибрати вид інтерфейсу з багатьох варіантів. Інтерфейс офісного пакета можна налаштувати та оптимізувати кількома клацаннями миші незалежно від того, чи є ви прихильником класичного вигляду WordPerfect або волієте працювати в режимі Microsoft Office.

  • Довідковий центр

Вбудовані навчальні ресурси та служба підтримки допоможуть використовувати офісне програмне забезпечення найефективнішим чином. У WordPerfect Office передбачено зручний доступ до довідкової системи з корисними порадами, навчальними посібниками та відповідями на поширені запитання. Чи потрібні вам інструкції щодо конкретної функції або рекомендації щодо створення барвистих документів та презентацій, WordPerfect Office забезпечить всю підтримку, необхідну для ефективної роботи.

  • Інтеграція з веб-службами

Можна збирати актуальні дані з Інтернету та автоматично оновлювати документ під час його відкриття за допомогою цих даних. Наприклад, можна створити звіт із оновленими біржовими курсами, розіслати брошуру про нерухомість з новітньою інформацією від брокерів або публікувати щоденні прогнози погоди. З WordPerfect Office широкі можливості Інтернету можна використовувати у будь-яких документах.

  • Redaction (Приховування конфіденційної інформації)

Заміщення конфіденційної інформації чорним прямокутником гарантує, що замінений текст не можна буде витягти або виявити. Ця універсальна функція знаходить у документі слова та фрази, які потрібно приховати, та автоматично застосовує знаки редагування. Файли, в яких прихована конфіденційна інформація, можна зберігати навіть у форматах .doc, .pdf і .wpd, захищаючи інформацію від чужих очей.

  • Видалення метаданих

Метадані - це інформація, прихована в офісних файлах. До неї належать, наприклад, хронологія використання команд «Скасувати» та «Повернути», примітки рецензентів, прихований текст та коментарі. На щастя, у WordPerfect є вбудована функція, що дозволяє прибирати конфіденційні або секретні метадані з файлів. Забезпечте безпеку документів та відсутність у них зайвих відомостей.

  • Bates Numbering (Нумерація Бейтса)

Використання системи нумерації Бейтса при підготовці важливих документів є прийнятою практикою в багатьох галузях, включаючи юриспруденцію та медицину, і може вимагати значних витрат часу та зусиль. Користувачі, зайняті у сфері юридичних послуг, зможуть заощадити час за допомогою цього нового інструменту, який дозволяє без зусиль додавати нумерацію Бейтса до документів WordPerfect. Кожній сторінці в документі надається унікальний зростаючий порядковий номер для швидкої ідентифікації.

  • Панель юридичних інструментів

WordPerfect Office містить убудований набір інструментів, розроблених спеціально для юристів. Ці інструменти дозволяють з легкістю створювати та редагувати позовні документи, генерувати індекси та зміст і навіть складати списки використаних джерел.

Нове в WordPerfect Office:
• Налаштування кольорів пробілу в Reveal Codes
• Можливість встановлення швидкості прокручування для вибору вмісту
• Використання великих літер для вибраного тексту
• Можливість збереження копій документів на знімних дисках, підключених до комп'ютера.
• Підтримка VBA 7.1

Розширені функції:
• Сумісність із бездротовими принтерами
• Можливості відкриття та розпізнавання гіперпосилань
• Відновлення файлів із резервної копії
• Підтримка налаштування між сеансами під час перевірки орфографії та Grammatik
• Зміна міжрядкового інтервалу
• Розширене налаштування панелі інструментів.
• Можливість вимкнути режим перегляду після перевірки відгуків рецензента.
• Перегляд виносок та кінцевих виносок (наведенням курсору на необхідний номер)

Мова інтерфейсу: EN/FR

Відгуки WordPerfect Office 2021 Pro Single User License ML (Corel Corporation)

Залишити свій відгук

Доставка замовлення.

Компанія ТОВ «АЛЛСОФТ Україна», як постачальник програмного забезпечення з великим досвідом, прагне зробити процес придбання ліцензій максимально зручним і прозорим. У зв'язку з чим, нижче наведені основні типи продукції, що поставляється і терміни отримання ліцензій.

Доставка здійснюється тільки за передоплатою.

Поставка програмного забезпечення в електронному вигляді - Безкоштовно.

При електронній доставці на основі персональних даних покупця розробник створює ліцензійний ключ, який надсилається покупцеві за електронною адресою, , яка була вказана Вами при оформленні замовлення.

Термін постачання.

Строки поставки вказані для кожного продукту на його сторінці в каталозі. Популярні електронні ліцензії найчастіше поставляються відразу ж після отримання оплати за замовлення (миттєва доставка). Покупець отримує дані про ліцензії на свій email (можливе попадання даного листа в папку «спам» або «небажана пошта»). 

У деяких випадках ліцензія може поставлятися протягом декількох днів або тижнів, в залежності від умов постачання кожного виробника.

Так само, у разі поставки товарів з-за кордону, варто враховувати національні свята виробника. Дані ліцензії іменні, для їх оформлення необхідні дані кінцевого користувача, які представник ТОВ «АЛЛСОФТ Україна» запитує у клієнта в форматі форми, що відправляється на електронну пошту клієнта. Відсутність або затримка відправки клієнтом даної інформації так само впливає на термін поставки. Можливі нюанси і виключення, які залежать від ліцензійної та фінансової політик виробника, які необхідно уточнювати в індивідуальному порядку.

Фізична доставка.

Доставка здійснюється тільки за передоплатою.

Умови доставки до відділень Нової пошти.

  • Доставка здійснюється за рахунок покупця за адресою, вказаною в реєстраційній формі, або на відділення курьєрської служби «Нова пошта» в межах України.
  • Вартість і терміни доставки уточнюйте у перевізника.
  • Коли замовлення надійде до відділення, вам прийде SMS-повідомлення від «Нова Пошта» із зазначенням номера накладної.
  • Отримати замовлення можете будь-коли після отримання SMS про прибуття посилки. Графік роботи відділень тут.
  • Ваше замовлення безкоштовно зберігається у відділенні протягом 3 робочих днів. Якщо термін зберігання добігає кінця і ви не отримуєте замовлення – воно повертається до магазину.
MindManager Windows 23 - Single User (Corel Corporation)
#LCMM23SUML В наявності

18083 грн з ПДВ

MindManager Windows 23 - Single User (Corel Corporation)
WordPerfect Office 2021 Standard Single User License ML (Corel Corporation)
#LCWP2021ML1 В наявності

14077 грн з ПДВ

WordPerfect Office 2021 Standard Single User License ML (Corel Corporation)
MindManager Mac 22 - Single (Corel Corporation)
#LCMMMAC14 В наявності

18083 грн з ПДВ

MindManager Mac 22 - Single (Corel Corporation)
Renew MindManager Professional for Windows and Mac - (1 Year Subscription) (Corel Corporation)
#LCMMSUB1MLPCREN В наявності

8828 грн з ПДВ

Renew MindManager Professional for Windows and Mac - (1 Year Subscription) (Corel Corporation)
MindManager Professional for Windows and Mac - (1 Year Subscription) (Corel Corporation)
#LCMMSUB1MLPC1 В наявності

8828 грн з ПДВ

MindManager Professional for Windows and Mac - (1 Year Subscription) (Corel Corporation)
WordPerfect Office 2021 Pro License ML Lvl 2 (5-24) (ціна за 5 ліцензій)
#LCWP2021PRML2 В наявності

110360 грн з ПДВ

WordPerfect Office 2021 Pro License ML Lvl 2 (5-24) (ціна за 5 ліцензій)
WordPerfect Office 2021 Pro Single User Upgrade License ML
#LCWP2021PRMLUG1 В наявності

14616 грн з ПДВ

WordPerfect Office 2021 Pro Single User Upgrade License ML
WordPerfect Office 2021 Pro Upgrade License Lvl 2 (5-24) (ціна за 5 ліцензій)
#LCWP2021PRMLUG2 В наявності

70140 грн з ПДВ

WordPerfect Office 2021 Pro Upgrade License Lvl 2 (5-24) (ціна за 5 ліцензій)
WordPerfect Office Professional CorelSure Maint (2 Yr) Single User ML
#LCWPPRMLMNT21 В наявності

12164 грн з ПДВ

WordPerfect Office Professional CorelSure Maint (2 Yr) Single User ML
WordPerfect Office Professional CorelSure Maint (2 Yr) ML Lvl 2 (5-24) (ціна за 5 ліцензій)
#LCWPPRMLMNT22 В наявності

58369 грн з ПДВ

WordPerfect Office Professional CorelSure Maint (2 Yr) ML Lvl 2 (5-24) (ціна за 5 ліцензій)